Cum comand

Imprimare

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul " Adauga in cos "

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul, sau la toate produsele selectate.

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". (Dureaza maxim 1-2 minute).

1. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimite comanda".

2. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in casuta din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda".

Completati cu atentie numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail, dupa care apasati butonul de

" TRIMITE COMANDA " nu inainte de a mai verifica inca o data daca a-ti introdus corect datele dumneavoastra. La valoarea totala se mai aduna un cost de 10 ron , costul taxelor de expeditie postala.

Comanda minima 25 de ron

Cum se livreaza produsele comandate ?

Pentru produsele achizitionate veti primi un Certificat de garantie si calitate.

Coletul este livrat prin Posta Romana , cu plata ramburs.

Livrarea se efectueaza in 2 - 7 zile lucratoare de la realizarea comenzii. Inainte sa trimitem coletul veti fi sunat pentru a verifica daca datele de expeditie pe care le-am primit sunt corecte si sa va cerem informatii suplimentare in cazul in care sunt neclaritati.

Oficiul Postal arondat adresei dumneavoastra va trimite un aviz de instiintare imediat ce coletul ajunge in Oficiul postal.Va rugam verificati sosirea coletului la posta pentru a fi siguri ca nu s-a pierdut avizul de instiintare.

Plata se face la ridicarea coletului.

Atentie! Incepand cu a treia zi de la sosirea coletului posta percepe taxe de magazie iar dupa 10 zile returneaza coletul. Va rugam nu comandati daca nu sunteti sigur ca veti ajunge la posta sa ridicati coletul.

Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Politica de returnare

Toate produsele se pot returna de catre client pe adresa depozitului de unde au fost expediate, conform legii, in termen de 10 zile de la primire. Singura conditie este ca ambalajul produsului sa fie cel original si sigilat.Cheltuielile de returnare sunt in sarcina clientului.