Despre noi

Imprimare

Firma S.C. ISEO S.R.L. comercializeaza prin magazinul online www.eseminte.ro toata gama de produse pentru agricultura. Suntem infiintati in anul 1993 si avem o experienta de 20 de ani in comertul cu produse pentru agricultura. Ne dorim sa ne pastram calitatea serviciilor si sa oferim mereu produse de calitate superioara pentru agricultori, pasionati de cultivarea florilor si legumelor, micilor gradinari amatori, si tuturor celor care vor sa cultive o planta din dragoste fata de natura.

La noi puteti gasi toata gama de seminte de legume, seminte de flori, seminte de cereale, seminte de gazon, bulbi flori, flori , insecticide, fungicide, acaricide, moluscocide, erbicide, ingrasaminte, produse pentru intretinere spatii verzi. Facem mereu eforturi pentru a introduce in magazin produse noi de calitate profesionala.

Pentru cantitati mari va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . La cerere putem asigura transport in toata tara.

Pentru orice alte probleme, comenzi telefonice, cerere de oferta va stam la dispozitie si telefonic la numerele de telefon

0764085083 in reteaua Cosmote

0744539955 in reteaua Orange

Programul de lucru este Luni – Vineri intre orele 09.00 – 18.00