Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Milbeknock EC

Pret cu TVA Inclus

RON 320.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Milbeknock EC

Acaricid- insecticid cu actiune larga de combatere

Caracteristici:

  • Substanta activa: milbemectin 1 %

Este un produs pe baza unei substante naturale obtinuta din bacteria Streptomyces hygroscopicus subsp. Aureolacrimosus. Are un mod unic de actiune, diferit de cel al acaricidelor conventionale. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm, combate un spectru larg de acarieni dar si unele insecte cum ar fi: musculita alba de sera, afide, lepidoptere, cicade, minatoare, trips, nematozi, etc. Combate toate stadiile de dezvoltare ale paianjenilor (ou-larva-nimfa-adult) prezinta o activitate reziduala lunga de circa 40 - 50 zile, solicita un interval de pauza pana la recoltare mai scurt decat acaricidele conventionale, cuprins intre 1 si 14 zile in functie de specie. Astfel produsul se poate aplica chiar si in preajma perioadei de recoltare, are actiune translaminara si nu este afectat de ploile survenite la cateva ore dupa aplicare, nu este influentat de nivelul temperaturilor mediului la administrare.

Mod de utilizare

  • Se recomanda ca stropirile sa se aplice uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha in functie de cultura. Momentul de aplicare este dupa aparitia paianjenilor daunatori. Efectul maxim se obtine atunci cand tratamentul se efectueaza la inceputul infestarii, cand numarul de adulti pe planta este redus.
  • Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente se va alterna cu alte produse acaricide cum ar fi: Nissorun, Sanmite, Talstar. MILBEKNOCK EC este compatibil in amestec cu majoritatea insecticidelor si fungicidelor conventionale; MILBEKNOCK EC se incadreaza in grupa a IV-a de toxicitate. Este un produs slab toxic pentru mamifere si mediu. Nu afecteaza albinele.

Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.