Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Vertimec 1,8 % EC

Pret cu TVA Inclus

RON 600.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Vertimec 1,8 % EC

Acaricid- insecticid cu actiune larga de combatere

Caracteristici:

  • Substanta activa: abamectin 18 g/l
  • Vertimec 1,8% EC este acaricid-insecticid pentru combaterea dăunătorilor problemă din culturile de legume și pomi fructiferi. Produsul combate dăunătorii rezistenți la insecticidele din grupa piretroizilor sau organofosforicelor.

Mod de utilizare:

  • Vertimec 1,8% EC pătrunde rapid în frunze (efect translaminar) și formează un depozit activ ce asigură controlul dăunătorilor pe o perioadă lungă de timp. Vertimec 1,8% EC acționează în principal prin ingestie și distruge dăunătorii care se hrănesc cu părțile tratate ale plantei. Combate formele mobile ale acarienilor și puricilor meliferi (adulți și larve), dar nu are efect ovicid. După tratamentul cu Vertimec 1,8% EC, dăunătorii paralizează imediat, însă nivelul maxim de mortalitate este obținut la 3-5 zile. Vertimec 1,8% EC este omologat în majoritatea țărilor cu tradiție în cultura legumelor și fructelor.
  • La legume și plante ornamentale, nu se aplică la intervale mai mici de 7 zile. Vertimec 1,8% EC nu are acțiune de șoc și de aceea , pentru obținerea unor rezultate optime în combaterea dăunătorilor, se recomandă efectuarea tratamentelor preventive la începutul infestării, pentru a evita orice pierdere de recoltă. Se recomandă efectuarea a maxim 2 tratamente pe sezon și alternarea cu produse din alte grupe chimice.

Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.