Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Titus 25 DF

Pret cu TVA Inclus

RON 250.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Titus 25 DF

Erbicid recomandat pentru cartof, porumb, tomate transplantate

Caracteristici:

  • Ambalaj 50 grame
  • Conditionare: granule fine albe, autodispersabile,
  • Substanta activa: 250 g/kg rimsulfuron,
  • Clasificare produs: N (periculos pentru mediu),
  • Producator: DuPont International Operations Sarl (DIOSA), Elvetia

Titus 25 DF este erbicid sistemic pentru combaterea gramincelor anuale si perene si a majoritatii buruienilor cu frunza lata rasarite in momentui tratamentului la porumb, cartof, tomate. Este absorbit prin frunze si translocat in tesuturile de crestere ale plantei unde inhiba diviziunea celulara. Cresterea la buruienile sensibile este oprita in cateva ore dupa aplicare. Simptomele vizibile de eficacitate apar dupa mai multe zile, iar moartea buruienilor intervine dupa 2-3 saptamani. Buruienile mai putin sensibile si cele intr-un stadiu mai avansat de dezvoltare se opresc din crestere si nu mai concureaza planta de cultura pentru apa si substantele nutritive. In conditii de caldura si umiditate activitatea erbicidului este mai rapida in timp ce conditiile de temperatura scazuta si seceta intarzie efectul. Titus are o persistenta redusa in sol.

Mod de utilizare: Titus 25 DF combate eficient gramincele anuale si perene si o gama larga de dicotiledonate. Este aplicat in postemergenta la porumb in stadiul de 2-7 frunze. La cartof si tomate are cea mai buna eficacitate asupra buruienilor tinere, aflate in crestere activa. Rezistent la ploaie dupa 3 ore de la apiicare. Eficacitatea produsului poate fi diminuata daca ploaia intervine la mai putin de 3 ore dupa tratament. Doza recomandata: 40-60 g/ha postemergent, pentru controlul bumienilor monocotiledonate anuale si perene, inclusiv Sorghum halepense din seminte si rizomi si unele dicotiledonate.

Combate buruienile monocotiledonate anuale si perene si buruienile dicotiledonate.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.