Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Titus plus

Pret cu TVA Inclus

RON 250.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Titus plus

Erbicid recomandat pentru porumb

Caracteristici:

  • Ambalaj 307 grame
  • Conditionare: granule fine, dispersabile in apa, de culoare crem si maro,
  • Substanta activa: 3,26% rimsulfuron + 60,87 % dicamba,
  • Clasificare produs: N (periculos pentru mediu), Xi (Iritant),
  • Producator: DuPont International Operations Sarl (DIOSA), Elvetia

Titus Plus este o combinatie de doua substante active intre erbicidul hormonal dicamba (regulator de crestere) si erbicidul sulfonilureic rimsulfuron. Titus Plus este absorbit rapid de foliajul si radacinile plantelor si inhiba cresterea buruienilor sensibile, la scurt timp dupa apiicare, prevenind astfel competitia cu plantele de cultura. Simptome ca decolorarea si cloroza apar dupa 3-10 zile de la apiicare dar buruienile mor dupa 3-4 saptamani. Caldura si umezeala sporesc performanta erbicidului, in timp ce timpul rece si uscat ii intarzie activitatea si aparitia simptomelor.

Mod de utilizare: Titus Plus este activ impotriva unui spectru larg de buruieni graminee anuale si perene si buruieni cu frunza lata, cand este aplicat in postemergenta la porumb. Datorita activitatii reziduale scurte, Titus Plus combate numai buruienile rasarite sau in curs de rasarire in momentul aplicarii (temperatura ridicata, seceta, buruieni avansate in vegetatie). Eficacitatea maxima se obtine cand buruienile sunt tinere, respectiv in perioada de crestere activa. Majoritatea buruienilor sunt foarte sensibile de la rasarire pana in stadiul de 2-4 frunze. Este obligatoriu amestecul cu Trend, 200-300 ml/ha sau 3 l/ha ulei de floarea-soarelui. Cantitatea de Trend depinde de conditiile eco-climatice din momentul aplicarii. Se evita supradozarea, prin suprapunerea ariei de stropire, precum si subdozarea prin reglarea defectuoasa a echipamentului. EchipamentuI de stropit trebuie sa fie corect calibrat pentru realizarea uniformitatii si a unui grad de acoperire ridicat.

Pentru combaterea gramineelor Sorghum halepense si Agropyron repens se recomanda aplicarea fractionata, in 2 tratamente: primul tratament cu 3 doze/ 4 ha si tratamentul 2 cu 1 doza/ 2 ha, sau un singur tratament cu 5 doze/ 4 ha.

Combate Gramineele perene Sorghum halepense (costrei), Agropyron repens (pir) si Gramineele anuale Echinochloa cruss galli (iarba barboasa), Amaranthus retroflexus (stir), Atriplex patula (loboda), Chenopodium sp. (loboda), Cirsium arvense (palamida), Convolvulus arvensis (volbura), Sinapsis arvensis (mustar de camp), Galium aparine (turita), Sonchus sp. (susai), Polygonum sp. (troscot), Matricaria sp. (musetl), Ranunculus sp. (piciorul cocosului), Solanum nigrum (zarna), Senecio vulgaris (cruciulita), Xanthium sp. (scaieti).


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.