Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Dithane M 45

Pret cu TVA Inclus

RON 50.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Dithane M 45

Fungicid de contact cu actiune larga de combatere

Caracteristici:

  • Ambalaj 1 kg
  • Conditionare: pulbere umectabila / granule dispersabile,
  • Substanta activa: mancozeb 80%,
  • Clasificare produs: Xi (iritant), N (periculos pentru mediu),
  • Producator: Dow AgroSciences, SUA

Dithane M 45 este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a patogenilor din culturile de camp, cartof, legume, flori, livezi si vita de vie, precum si la tratarea semintelor. Substanta activa combate patogenii prin inhibarea germinatiei sporilor. Prin modul de actiune multisite (intrerupe activitatea enzimatica in 6 puncte diferite), impiedica aparitia fenomenului de rezistenta la patogeni.

Mod de utilizare: Dithane M 45 se administreaza dupa tehnologia specifica fiecarei culturi, la avertizare sau la aparitia/depistarea fiecarui atac. Se recomanda sa se pastreze un timp de pauza de: 21 de zile la cartof tratat pentru combaterea manei, 21 de zile la tomate tratate pentru prevenirea aparitiei patarii cafenii si cate 14 zile pentru celelalte boli, 28 de zile la tratarea pomilor (prun, cais, piersic), 28 de zile dupa tratarea manei la vita de vie si 21 de zile dupa tratarea mucegaiului cenusiu. Poate fi utilizat de-a lungul intregii perioade de risc de atac. Intervalul de timp intre tratamente este de 7-10 zile, in functie de gradul de atac si de cultura. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este corespunzator culturii la care se aplica tratamentul.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.