Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Stroby DF

Pret cu TVA Inclus

RON 150.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Stroby DF

Fungicid cu actiune larga de combatere recomandat pentru stropiri in livezi si vita de vie

Caracteristici:

  • Ambalaj 200 grame
  • Conditionare: granule dispersabile in apa,
  • Substanta activa: 50% kresoxim-metil,
  • Clasificare produs: Xn (Nociv), N (periculos pentru mediu),
  • Producator: BASF SE, Germania

Stroby DF este un fungicid pe baza de kresoxim-metil, din familia strobilurinelor, si care intrerupe transportul electronilor in lantul respirator mitocondrial. Stroby DF este quasi-sistemic. Are actiune preventiva. Substanta activa ramane dupa aplicare la suprafata frunzelor ca un depozit solid. Particulele de substanta activa sunt absorbite in stratul subcuticular. Eliberarea substantei active se face treptat, fapt ce confera o lunga perioada de actiune.

Mod de utilizare: Stroby se foloseste la culturile de mar, par si vita de vie. La mar combate rapanul si fainarea, iar la par: rapanul, patarea alba si entomosporioza parului. Doza este de 0,01-0,013%. Recomandarea BASF este de a aplica un tratament combinat Stroby DF (cu efect uni-site) + Delan 700 WDG pe baza de ditianon (cu efect multi-site), care da cel mai bun efect practic Tmpotriva fainarii si a rapanului. La vita de vie combate fainarea in doza de 0,2 kg/ha. Se recomanda maxim 2-3 stropiri intr-un sezon. Intervalul dintre stropiri este de 10-14 zile. In cazul perioadelor cu mare presiune de infectie, intervalul Intre tratamente se va reduce la 7-10 zile.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.