Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Confidor energy

Pret cu TVA Inclus

RON 35.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Confidor energy

Insecticid cu actiune larga de combatere

Substanta activa: imidacloprid 75 g/l + deltametrin 10 g/l

Caracteristici:

  • Insecticid cu dubla actiune, sistemica si de contact. La circa 1 ora de la efectuarea tratamentului, imidaclopridul patrunde in plante si este distribuit spre varfurile de crestere, iar deltametrin ramane pe suprafata organelor tratate. Perioada de pauza intre recoltari: 3 zile la castraveti, pepeni,tomate; 7 zile la varza; 21 zile la tutun. Recomandari: Musculita alba, musca miniera,afide,tripsul tutunului - castraveti si tomate solarii; omida fructelor - tomate camp; paduchele cenusiu - varza camp; trips si afide-pepeni.

În timpul vegetatiei se recomanda a se utiliza pentru 1-3 tratamente. Acestea se efectueaza la avertizare sau la aparitia daunatorului. Volumul de solutie este de 600 l/ha pentru tutun si varza de câmp si de 1000 l/ha pentru celelalte culturi mentionate. Durata de protectie este de 18-20 zile de la aplicare. Perioada de pauza este de 3 zile la castraveti, pepeni, tomate câmp si solar, 7 zile la varza si 21 zile la tutun. La prepararea solutiei flacoanele se agita bine înainte de golirea în rezervorul instalatiei de stropit! Dupa golire, recipientul se clateste de trei ori cu apa; solutia obtinuta se toarna în rezervorul instalatiei de stropit.

Insecte combatute:

  • Musculita alba, Musculita miniera, Afide, Tripsul tutunului, Omida fructelor, Paduchele cenusiu, Musca verzei, Gandacul de Colorado, Paduchele verde, Musca plantulelor.

Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.