Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Alonzoa | Alonsoa warscewiczii

Pret cu TVA Inclus

RON 2.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Alonzoa | Alonsoa warscewiczii

Ambalaj Plic 0, 3 grame

alonzoa rosuGen care cuprinde plante erbacee sau sufrutescente originare din Mexic, Peru si Chile, folosite cu succes datorita tinutei lor elegante, abundentei si culorii florilor, duratei infloririi, in decorarea de mare efect a platbandelor si a parterelor.

Alonsoa foarte frumoase si strălucitoare flori stacojii, care oferă o vâlvătaie de foc si culoare din iulie până în octombrie. O regasim in flora spontana în Peru și este cel mai bine de cultivat ca o planta anuala pentru paturile de flori de vară, ori in colturile de gradina. Semanati primăvara devreme in sere sau in rasadnite, sau putetio cultiva intr-o jardiniera in apartament iar după ce pericolul de inghet a trecut în mai sau iunie sa transplantati direct in gradina la locul final. Semintele rasar in circa 15 zile. Se aplica un repicat si un ciupit, pentru a se ramifica bine de jos, dupa care, prin mai, dupa ce rasadul s-a imputernicit, se planteaza la distanta de 35-40 cm la loc definitiv, intr-un pamant de gradina cu expozitie luminoasa.Alonzoa face parte din familia Scrophulariaceae, poate atinge inaltimea de maxim 60 de cm.

Semințe de flori ambalate in Romania , gama de semințe pentru amatori având o calitate foarte bună , germinația și puritatea fiecărui soi sunt inscripționate pe verso impreuna cu informațiile de semănat și cultivat.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.