Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Alyssum | Albita

Pret cu TVA Inclus

RON 2.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Alyssum | Albita

Ambalaj Plic 0, 25 grame

Alyssum lobularia 3Alyssum se cultiva prin insamantare la inceputul primaverii. Pamantul nu trebuie sa le acopere mai mult de 1-1,5 cm. Pana la aparitia noilor plante, vasele in care s-au cultivat se acopera. Distanta dintre plante trebuie sa fie de cel putin 2,5 cm deoarece cresc foarte repede si fiind prea apropiate pot creste firave. Le sunt favorabile terenurile care nu retin foarte mult umiditatea. Alyssum creste foarte bine daca este amplasata undeva la lumina. Toamna si iarna, speciile sub forma de arbust trebuie curatate foarte bine de uscaturi. Pentru celelalte specii este suficient sa se inlature inflorescentele ofilite. Cea mai cultivata este cea care formeaza tufe inalte de 20-30 cm si care se acopera cu flori galben deschis, parfumate. Frunzele de Alyssum sunt mici, cu forma liniara sau ovala. Planta face si fructe mici.

Este o planta usor de cultivat, ii place expunerea totala sau partiala la soare. Se vor dezvolta bine pe soluri medii si vor tolera conditii de sol uscat. Uda-le in timpul perioadelor uscate, o data sau de doua ori pe saptamana. Solul trebuie sa fie bine drenat. Adauga ingrasamant cu utilitate generala o data pe luna.

Semințe de flori, netratate, import Olanda , gama de semințe pentru amatori având o calitate foarte bună , germinația și puritatea fiecărui soi sunt inscripționate pe verso, Informații de semănat și cultivat în limba română pe verso.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.