Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Banutei australieni | Brachycome iberidifolia

Pret cu TVA Inclus

RON 2.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Banutei australieni | Brachycome iberidifolia

Ambalaj Plic 1,5 grame

Brachycome iberidifoliaPlantă anuală. Înălţime: 35 cm. Se dezvoltă bine în sol normal, în plin soare sau umbră. Işi deschide dintr-o dată un număr mare de flori, formând astfel un covor de o frumuseţe rară, dar şi pentru că este o tufă pitică, Brachycome iberidifolia este foarte folosită ca plantă de bordură şi se pretează perfect în rocării.

Originară din Australia, Brachycome iberidifolia este o plantă anuală foarte ramificată de la bază, luând forma unei tufe de 30-40 cm diametru, asemănătoare unui glob. Florile sunt dispuse în capitule solitare terminale, au în jur de 2-2,5 cm diametru au o pată albă la bază şi discul aproape negru sau galben; cele de la margine se rulează după înflorire.

Preferă numai locurile expuse la soare şi pământul permeabil, cu pH neutru. Odată stabilită, nu trebuie udată mai deloc. Iubeşte zilele călduroase şi însorite. Este de preferat ca seminţele să se semene de la sfârşitul lui martie până în aprilie cel tîrziu, într-o răsadniţă temperată. După repicare, se pot planta afară în luna mai, la o distanţă de 20-30 cm, caz în care vor înflori în luna iunie. Înfloreşte cam la 10 săptămâni de la semănare, din iulie până în septembrie. Semințe de flori ambalate in Romania , gama de semințe pentru amatori având o calitate foarte bună , germinația și puritatea fiecărui soi sunt inscripționate pe verso impreuna cu informațiile de semănat și cultivat.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.