Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Carciumareasa | Zinnia elegans

Pret cu TVA Inclus

RON 2.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Carciumareasa | Zinnia elegans

Ambalaj Plic 0, 25 grame

CarciumareseCarciumareasa se inmulteste prin seminte, acestea se presara direct in gradina, in locul in care vor ramane, insa numai dupa ultimul inghet. Daca doriti sa aveti carciumarese mai devreme, faceti rasaduri, in casa, cu pana la 4 saptamani inainte de ultimul inghet prognozat. Se seamana in februarie – martie pentru inflorire din iulie, sau la sfarsitul lunii mai, direct in camp. Germinarea dureaza 7-10 zile la 20-22 grade Celsius. De la rasarit pana la primele frunze adevarate dureaza 5-7 zile, la 20-21 grade Celsius. De la primele frunze adevarate pana la repicat dureaza 7-10 zile, la 18-20 grade celsius. Dupa repicat, temperatura se mentine la 17-18grade Celsius. Carciumareasa (Zinnia elegans ) este o planta care se cultiva foarte bine in sol usor drenabil, argilos, bogat in substante nutritive, cu un pH intre 6,1-7,8.

Semintele se acopera dupa semanat. Solul se mentine umed, dar nu ud. Planta are o buna ramificare. Umiditatea substratului trebuie sa fie constanta deoarece Zinnia are radacinile sensibile la substrat prea ud sau prea uscat. Lipsa apei poate cauza necroze pe marginea frunzelor.

Carciumareasa (Zinnia elegans) este o floare anuala din familia Asteraceae, originara din Mexic, cea mai cunoscuta din genul zinnia. Unul din motivele pentru care ar trebui sa iubim aceasta floare este pentru ca exista intr-o varietate foarte mare de culori: crem, galben, coral, portocaliu, rosu, portocaliu inchis, purpuriu, roz. Inflorescentele pot fi foarte mari, pana la 15 cm diametru si pot avea unul sau mai multe randuri de petale.

Carciumareasa este o floare potrivita pentru borduri, sau straturi de flori, care infloreste din iunie pana in septembrie, octombrie. Varietatile care cresc mai inalte pot fi asezate in straturile de flori din fundal si pentru flori taiate, iar cele scunde in bordurile de pe langa alei, de la marginea peluzei sau in ghiveci. Semințe de flori, netratate, import Olanda , gama de semințe pentru amatori având o calitate foarte bună , germinația și puritatea fiecărui soi sunt inscripționate pe verso, Informații de semănat și cultivat în limba română pe verso.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.