Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Galbenele

Pret cu TVA Inclus

RON 2.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Galbenele

Calendula officinalis balls orange - Semințe de flori, netratate, import Olanda , gama de semințe pentru amatori având o calitate foarte bună , soiuri de legume cunoscute și apreciate de cultivatori, germinația și puritatea fiecărui soi sunt inscripționate pe verso-ul ambalajului. Informații de semănat și cultivat în limba română pe verso-ul ambalajului.

Planta anuala ce este frecvent cultivata pentru florile sale de culoare galbena -portocalie. Este anuala si are tulpina ramificata. Frunzele sunt întregi, spatulate. Florile ligulate false (au 1,5-3 cm lungime) sunt dispuse obisnuit pe 2 rânduri marginale, iar la formele cu flori pline ocupa tot receptaculul. Florile tubuloase sunt portocalii, mai rar galbene. Fructele sunt îndoite, aproape inelare, cu partea exterioara spinoasa sau tuberculata. Transplantarea se poate face direct in gradina. Semintele se acopera cu un strat subtire de pamant, se apasa usor si se tine umed.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.