Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Statice | Flori de paie | Garoafa marii

Pret cu TVA Inclus

RON 2.00

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Statice | Flori de paie | Garoafa marii

Ambalaj Plic 0, 25 grame

Este o planta perena usor de cultivat, care ramane in acelasi loc mai multi ani. Pamantul de la radacina nu trebuie sa se usuce complet. Nu tolereaza nici solul extrem de umed, mai ales peste iarna. Tulpinile mor peste iarna. Planta se acopera cu un strat de frunze uscate cand e ger. Primavara se indeparetaza protectia asa incat sa se poata forma noi lastari. Prefera locurile insorite sau partial umbrite. Specia cea mai des folosită în amenajări florale, are talie înaltă de 40-80 cm. Florile colorate se deschid din luna iulie până în octombrie. Se înmulţesc foarte uşor prin seminţe, înfiinţarea culturilor făcându-se prin plantare de răsaduri produse direct în plăci alveolare sau ghivece cu diametrul de 6–8 cm, în sere în februarie – martie. Semănatul în vederea producerii răsadurilor se poate face şi în lădiţe sau în solarii şi răsadniţe, în acelaşi interval de timp; în acest caz însă, este de preferat ca repicarea răsadurilor să se facă în plăci alveolare sau ghivece mici cu diametrul de 6–8 cm.

Mai multe detalii despre modul de cultivare, ingrijire si recoltare gasiti Aici.

Semințe de flori, netratate, import Olanda , gama de semințe pentru amatori având o calitate foarte bună , germinația și puritatea fiecărui soi sunt inscripționate pe verso, Informații de semănat și cultivat în limba română pe verso.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.