Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Busuioc verde

Pret cu TVA Inclus

RON 2.50

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Busuioc verde

Semințe de legume, netratate, import Olanda , gama de semințe pentru amatori având o calitate foarte bună , soiuri de legume cunoscute și apreciate de cultivatori, germinația și puritatea fiecărui soi sunt inscripționate pe verso-ul ambalajului.

Informații de semănat și cultivat în limba română pe verso-ul ambalajului. Frunze mari, creştere rapidă, producţie ridicată. Planta ajunge la înălţimea de 70-80 cm. Procentajul de uleiuri volatile din frunzele proaspete este ridicat. Se utilizează proaspăt sau deshidratat.

Busuiocul - Ocimum basilicum are o aroma subtila, dulce, usor piperata si este foarte popular in bucataria italiana. Este ideal pentru sosuri, carne si peste, salate sau tomate. Cu ajutorul acestor pernite cu seminte puteti cultiva cu usurinta propriul dumneavoastra busuioc proaspat! Semanati in sera din martie, iar in exterior de la sfarsitul lunii aprilie pana in iunie. Veti obtine usor propriul dvs. busuioc, semintele de busuioc nu necesita tratament inainte de insamantare.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.