Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Seminţe Ardei kapia Dumbo 34

Pret cu TVA Inclus

RON 1.50

Comanda telefonica
0764085083 in reteaua Cosmote
0744539955 in reteaua Orange
Seminţe Ardei kapia Dumbo 34

Ambalaj Plic 0,65 Grame

Soi de ardei tip kapia cu plante viguroase, fructe mari cu greutatea cuprinsă între 200-250 g de culoare verde închis, iar la maturitate roşu aprins. Este foarte productiv. Se recomandă pentru culturi în câmp deschis cât şi în spaţii protejate. Ardeiul este o plantă erbacee, perenă, dar in condiţiile din România se cultivă ca plantă anuală. Se prezintă sub formă de tufă globuloasă ce atinge o înălţime de 40-50 cm dacă se cultivă in câmp, iar in spaţii protejate poate să ajungă până la 2-2,5 m. Tehnologia de cultivare se diferenţiază în funcţie de grupa horticolă (ardei gras, ardei gogoşar etc.). Alegerea terenului se face în funcţie de asolamentul legumicol practicat şi, în mod deosebit, de planta premergătoare. Cele mai bune premergătoare sunt speciile leguminoase (mazărea, fasolea), apoi legumele cucurbitacee, cele din grupa cepei, legumele verdeţuri, dar şi leguminoasele perene (lucerna şi trifoiul).

Plantarea rasadurilor se face când temperatura în sol se menţine peste 12 grade Celsius timp de trei-patru zile, ceea ce coincide, în anii normali, cu prima jumătate a lunii mai.Semințe de legume ambalate in Romania , gama de semințe pentru amatori având o calitate foarte bună , germinația și puritatea fiecărui soi sunt inscripționate pe verso impreuna cu informațiile de semănat și cultivat.


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.